Schaltschrankreihe_geschnitten_760px_W760

Rittal е водещ производител на индустриално оборудване осигуряващо всичко необходимо за вашите електро съоръжения – индустриални табла и шкафове, модулни системи за електроника, IT  решения, както и климатична техника, която да осигури идеален микроклимат за съоръженията. В гамата на производителя влизат различни решения, с които можем да осигурим максимално ефективно охлаждане в зависимост от спецификата на вашите нужди.

LCP – Иновативното решение за климатизация в IT сектора

Rittal for ITLCP е охлаждащ модул за монтаж между шакфовете за IT оборудване. Осигурява голяма охладителна мощност на малка площ. Подходящи са за сървърни и технически помещения. Подава охладения въздух пред RAC-овете, по цялата им височина. Това осигурява равномерно разпределение на температурата преди IT оборудването. Тъй като подаването на пресен въздух е пред машините шкафовете, може и да се изплзва в помещения без двоен под или където двойния под е зает с други инсталации. Предлага се във вариант на директно изпарение и със свободно охлаждане (Free Cooling) с чилърите на Rittal.

Toptherm – решения за климатизация на шкафове с електрическо оборудване

Rittal-Blue-eToptherm е серията, предназначена да охлажда шкафове с електро оборудване. Предлага се във варианти за монтаж на вратата на шкафа, на някоя от страните или на тавана. Има изпълнения както с директно изпарение, така и със свободно охлаждане (free cooling). Топ моделът на серията се нарича Blue e+. Това е последно поколение климатик, предназначен за монтаж на вратата на шкафа. Снабден е с инверторен компресор, система за пасивно охлаждане (free cooling), Touchscreen панел за управление, възможност за управление чрез смартфон.

 

 

rittalПоради високата квалификация и умения на нашите служители, фирмата ни беше избрана от Ритал ЕООД за официален партньор, който да извършва монтаж и поддръжка на прецизната климатизация с марка Rittal. През 2015г. наши специалисти учaстваха в обучение за инсталация и поддръжка на климатична техника Rittal в централата на компанията в Херборн, Германия, където получиха и съответните сертификати.

Ако имате въпроси свързани с доставката, монтажа или сервизното обслужване на климатизация с марката Rittal, не се колебайте да се свържете с нас!

 

Vasil_Rittal_LCPDXOgnian_Rittal_LCPDXVasil_Rittal_RTTVasil_Rittal_Bluee+Vasil_Rittal_Bluee+http://www.climaset.net/wp-content/uploads/2019/04/Vasko-Rittal4.jpghttp://www.climaset.net/wp-content/uploads/2019/04/Peyo-Rittal1.jpghttp://www.climaset.net/wp-content/uploads/2019/04/Peyo-Rittal1.jpg

email