admin/ февруари 7, 2014/ Лири за баня

Лири за баня
Оценете тази статия

Лирите за баня са може би оптималния вариант за отопление на банята. Те са особено практични, защото ускоряват изсушаването на кърпите в банята, а едновременно с това изглеждат добре. лирите обикновено се работят с топла вода от локално или централно водно отопление (парно), но повечето модели могат да се използват и с електрически нагреватели, ако отоплението ви не е с вода.

Лири за баня THERMALTREND – серии K и KOS

Лири за баня - права - Thermaltrend K

Класически лири за баня Themraltrend – Чехия. Изработени от стомана, прахово боядисани, окомплектовани със стойки за закрепване на стената.
Към тези, както повечето предлагани от нас лири имат възможност да се постави ел. нагревател и да работят автономно без използването на ТЕЦ или централно отопление.
Тези лири се предлагат както прави -серия K, така и огънати – серия KO-S.


Лири за баня PMH – Чехия

Лири за баня PMH - MarbuЛирите за банята PMH са един от най-оптималните варианти, когато търсите качествено и дизайнерско изпълнени на достъпна цена. Те са с 5 години гаранция на корпуса.

Произвеждат се както стоманени така и алуминиеви лири, а гамата покрива повече от 20 модела, в различни типоразмери.

 

 

 

 

[mantra-button-color url=“http://www.climaset.net/wp-content/uploads/2014/02/Liri-za-bania-PMH.pdf“ target=“_self“ color=“#64bd0f“]Технически каталог[/mantra-button-color]


Дизайнерски лири за баня – CORDIVARI

Лири за баня - CORIDVARI

Cordivari са безспорно един от лидерите в прозиводствот да дизайнерски радиатори и лири. предлагаме десетки решения за отопление на вашата баня. Лири-огледала, боядисване в цвят по RAL. Идейни решения за вашата баня.

 

 

 

 

 

[mantra-button-color url=“http://www.climaset.net/wp-content/uploads/2014/02/%D0%A0%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8-CORDIVARI-ARDESIA.pdf“ target=“_self“ color=“#64bd0f“]Технически каталог[/mantra-button-color]


 

email