Монтаж на климатична техника

MontazhОсигуряваме монтаж на всички закупени от нас климатици. Всички монтажи се извършват от високо квалифициран екип от специалисти с валидни сертификати за работа с парникови газове, какъвто е фреона в климатичните инсталации.

Осигуряваме монтаж на климатична техника в следните градове и региони: гр. София – централен офис; гр. Благоевград; гр. Бургас; гр. Варна; гр. Пловдив; гр. Хасково

Монтаж на отоплителни инсталации

MontazhПредлагаме цялостно изграждане на отоплителни инсталации, както и подмяна на стари съоръжения – радиатори, котли, тръбопроводи. Осигуряваме оглед и консултации на обекта.

Поради спецификата на този тип обекти за цените на услугите изготвяме индивидуални оферти. Може да видите цени на някои от основните дейности, които извършваме.

Aбонаментна поддръжка и профилактика

ПрофилактикаВсяка инсталация се нуждае от поддръжка, за да работи надеждно, дълго и ефективно. Предлагаме поддръжка на всички видове климатични инсталации, вентилаторни конвектори, водоохлаждащи агрегати.,

Сервиз

management_symbolКлимасет ООД предлага гаранционен и извън гаранционен сервиз на климатична техника.  Всички ремонти се извършват качествено и в срок. За всеки извън гаранционен ремонт ще получите предварително цена за ремонта и срок на отстраняването му, в зависимост от наличността на резервни части.

 

email